De Feestfabriek, organisator van de Achterhoekse festival Zwarte Cros en Mañana Mañana, heeft zich aangesloten bij het kort geding tegen de staat om de nieuwe coronamaatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Feestfabriek, organisator van de Achterhoekse festival Zwarte Cros en Mañana Mañana, heeft zich aangesloten bij het kort geding tegen de staat om de nieuwe coronamaatregelen. © Jan van den Brink

Achterhoekse festivalorganisator eist duidelijkheid: ‘Evenementenbranche wéér de nek omgedraaid’

HENGELO/ LICHTENVOORDE - ,,De evenementenbranche wordt wéér de nek omgedraaid’’, zegt Feestfabriek-directeur Ronnie Degen. De Achterhoekse festivalorganisator uit Hengelo is een van de meer dan dertig partijen die vrijdag tegenover de overheid staan.

6 reacties

 • Eddie de Gier

  2 maanden geleden
  Denk toch eens na mijnheer Feestfabriek! Alle nieuwe besmettingen komen voor 90 % vanuit het horeca circuit. Jarenlang een bak geld verdiend, steun van de overheid, en nog klagen ook! Schande! Ga lekker wat anders doen, vrijwilligerswerk of zo!
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Wat een stelletje azijn zeikres zijn jullie toch ik word hier niet goed van jullie zien dat de besmettingen van festivals komen en nog maar drammen dat jullie verlies lijden als er volgend jaar weer festivals mogen en jullie verdienen er weer tonnen aan dan hoor je niemand zeiken van he moet ik weer een Ferrari kopen om de belasting niet te hoeven betalen. Stop met klagen en ga wat anders doen
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  Effectief kun je concluderen dat deze branche in combi met de horeca er voor heeft gezorgd dat we allemaal weer zitten opgesloten. Blijkbaar waren de feestjes en kortstondige vrijheid meer dan wij met z'n allen aankonden, voorlopig dus maar dichthouden lijkt me.
 • HJW Goossen

  2 maanden geleden
  Gouden jaren gehad en nu even niet jammer dan, Risico van t vak.
 • De Achterhoeker

  2 maanden geleden
  Ik snap dat ze het lastig vinden, maar er zijn mensen die veel zwaarder getroffen zijn dan de feestfabriek. En hun hebben ook nog wel een beetje spek op de botten.

Achterhoek