Arrestatie van twee verdachten bij de inval in het drugspand in Drempt.
Volledig scherm
PREMIUM
Arrestatie van twee verdachten bij de inval in het drugspand in Drempt. © Persbureau Hetink

Advocaten: bewijs onrechtmatig voor oprollen drugslab van crystal meth in Drempt

DREMPT/ DEN BOSCH - Het drugslab dat op vrijdag 8 mei werd gevonden in een boerenschuur in Drempt is hoogstwaarschijnlijk onderdeel van een grotere criminele drugsorganisatie. ,,Dat vermoeden heb ik wel ja”, zei advocaat Henk Koopman dinsdag na afloop van de eerste openbare rechtszitting in deze zaak.

32 reacties

 • theo

  5 maanden geleden
  Kijk als een advocaat een lagere straf voor zijn cliënt regelt of zelfs vrijspraak komt dat op zijn cv des te meer des te beter.Dan krijgt mr meerdere zaken dus dat is goed verdienen en daar draait het om of dacht je dat ie daar voor de lol zit
 • J.M. Horst

  5 maanden geleden
  Er is nog geen vonnis in deze zaak en jij bent al kotsziek?. Wat een achterlijke reactie is dit.
 • niet

  5 maanden geleden
  natuurlijk voelt dat zo...maar wat wilt u dan? Geen advocaat meer voor een verdachte? Het is zijn/haar taak....als u zegt "tv" dan moet ik denken aan Zomergasten met Inez Weski....zij wist dat goed uit te leggen, verschil tussen professie en emotie. Je mag advocaten daar niet op aanvallen.
 • theo

  5 maanden geleden
  Ach jongens paar uurtjes werkstraf op de boerderij en ze kunnen weer verder 
 • niet

  5 maanden geleden
  een feit verdraaien kan niet, dat weet iedereen.....wat wel kan is gebruik maken van argumenten en procedurefouten. De crux bij dit alles is het woord -rechtsgeldig-. Natuurlijk (!) is het frustrerend indien mensen vrij komen c.q. een lage straf krijgen indien de burgerij én het O.M. beter weten, maar nogmaals; het is aan de politie en het O.M. om een waterdichte bewijslast neer te leggen en te zorgen dat het voorafgaande onderzoek en aanhouding volgens het boekje verloopt. Zo werkt het in een democratisch stelsel.
 1. Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen
  Play

  Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen

 2. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

Achterhoek