Het vele verkeer zorgt voor overlast in de pittoreske Dorpsstraat in Laag-Keppel.
Volledig scherm
PREMIUM
Het vele verkeer zorgt voor overlast in de pittoreske Dorpsstraat in Laag-Keppel. © Jan Ruland van den Brink

Afsluiting Dorpsstraat Laag-Keppel zaait twijfel in Bronckhorster politiek: ‘Hoe breed wordt dit plan echt gedragen?’

HUMMELO/ LAAG-KEPPEL - De afbrokkelende steun voor afsluiting van de Dorpsstraat in Laag-Keppel leidt ook in de Bronckhorster politiek tot twijfel. Is er nog wel voldoende draagvlak voor de ingeslagen koers om de Dorpsstraat af te sluiten met een landbouwsluis?

6 reacties

 • R Derk

  3 maanden geleden
  De meningen hierover zijn inmiddels wel duidelijk. Afsluiten is onacceptabel. Met een paar aanpassingen is de oplossing zo simpel. Nogmaals; deze klagende bewoners kenden de situatie voordat ze daar een huis kochten!!!
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  3 maanden geleden
  Geparkeerde auto's en versmallingen weg, 30 km zone, trajectcontrole. Geen auto's met caravans meer. Bewoners parkeren inderdaad overal en breed. Paar mensen, die er toch echt vrijwillig zijn gaan wonen, verzieken t voor velen Omrijden kost behalve veel tijd, ook veel geld! De duizenden aantallen auto's die genoemd worden, dat lijkt me stug Dat kan amper op uurbasis, want in de heel vroege ochtend, in de avond en nacht is er bijna geen verkeer Kom er vaak langs en zie die aantallen nooit
 • GR Witteman

  3 maanden geleden
  De brug verplaatsen in het verlengde van de sliekstraat en wat asfalt. Of, laag Keppel verplaatsen naar het openluchtmuseum.
 • Teun Dreug

  3 maanden geleden
  Deze weg is te belangrijk om af te sluiten. De alternatieve manieren om de rivier de Oude IJssel over te steken zijn te beperkt. Gelukkig ziet de politiek nu ook in dat de bezwaren van een paar aanwonenden van de genoemde straat niet kunnen prevaleren boven de mobiliteit van duizenden andere mensen. Sterker nog, het is sterk aan te bevelen om in de gehele straat een parkeerverbod in te stellen. De bewoners parkeren nu vaak extra breed, waardoor ze het met name voor te fietsers gevaarlijk maken.
 • Gert Ramen

  3 maanden geleden
  Het stilstaande verkeer wordt en werd ook veroorzaakt door de bewoners van de Dorpsstraat zelf. Eerst een versmalling afdwingen, om het daarna met auto’s het en der te parkeren. Ze creëren zelf een situatie waarbij ze kunnen klagen over de drukte. Stel een parkeerverbod in en haal de versmalling eens weg als proef. Neem dit ook eens mee in een onderzoek.