Eén van de woningen die moet komen in het Treehouse Resort.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de woningen die moet komen in het Treehouse Resort. © Illustratie Bennie Wisselink

Angst dat boomwoningen omgeving verpesten als bos afsterft: ‘Die kritiek is zwaar overtrokken’

HENGELO/ ZELHEM - Omwonenden blijven zich verzetten tegen het Treehouse Resort dat moet komen in een bos tussen Hengelo en Ruurlo. Zij vrezen dat de luxe vakantiewoningen tussen de boomtoppen in het zicht komen te staan, als het bos afsterft door ernstige verdroging.

13 reacties

 • H. Boom

  11 maanden geleden
  Het is nu al dringen in alle bossen met die corona. De echte natuurliefhebber kijkt nu tegen wc papiertjes en mag luisteren naar gillende kinderen en omver gescheurd worden door mountainbikers. Op een van mijn wandelingen hangt nu ook een schommel en een klimtouw. Er zijn al vakantieparken genoeg maar veel te weinig rustige natuur.. Wees zuinig op de natuur. Het is te druk. 
 • G.J

  12 maanden geleden
  B.W is uit op persoonlijk gewin , als je een plan hebt doe het dan voor algemeen belang en bouw betaalbare huizen voor onze jongeren aan de rand van het dorp !
 • Johann utBroamt

  12 maanden geleden
  zeker geen plaatsgenoot. 
 • Johann utBroamt

  12 maanden geleden
  waarom reageer je dan?
 • Johann utBroamt

  12 maanden geleden
  Is dit achtelijke plan nog steeds niet van de baan. wat mankeert er aan een normaal bos en waarom moet dit worden volgestopt met dit soort niet nodige bouwsels. Achterhoekers willen die dingen niet  dus laat e maar gewoon weg.

Achterhoek