Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © ANP

Artsen slaan alarm: ‘Windmolens gevaarlijk voor gezondheid’

HALLE/ DOETINCHEM - Windmolens dichtbij plekken waar mensen wonen zijn funest voor de gezondheid van die mensen. Daarvoor waarschuwen twee artsen uit Halle, beiden verbonden aan het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem.

51 reacties

 • Theo

  2 jaar geleden
  als jullie schrijven 'wordt wakker' dat is dat meteen een vette diskwalificatie vanwege jullie domme spellingsfouten. Als jullie op school (blijkbaar) nooit hebben opgelet, waarom zouden mensen jullie nu dan serieus nemen?
 • Ri Anna

  2 jaar geleden
  Ja, Nederland wordt wakker. Dat na een inventarisatie in oktober 2018 van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) blijkt dat ongeveer 2 tot 10% van de Nederlanders van achttien jaar en ouder, ernstig worden gehinderd door een hoorbaar laagfrequent geluid (LFg).  Dat dezelfde klachten die genoemd worden door de heren E.Taubert en J. Rooks  eveneens voorkomen bij de implantatie van alle masten voor de mobiele telefonie. Dat 5G op de technieken van 4G+, daarnaast ook veel verbrandingsverschijnselen en jeuk geeft. Mensen, denk na en wordt wakker!
 • Gerard Visser

  2 jaar geleden
  En het is lekker rustig, want op de maan waait het niet
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Je kunt op onze site alleen reageren op Premium-verhalen van redacteuren van de Gelderlander.
 • GeenWindmolensHierNl

  2 jaar geleden
  De wethouders en raadsleden lijken druk, nog niemand heeft gereageerd. (Of komt dat omdat het nu vrijdagmiddag is?)