Hond Limé na het bijtincident, met het jasje aan dat de wond op zijn borst moet beschermen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hond Limé na het bijtincident, met het jasje aan dat de wond op zijn borst moet beschermen. © Amy van Kooten

Baasje én hond spoorloos na heftig bijtincident: ‘Neem je verantwoordelijkheid’

HOOG-KEPPEL - Een stuk of tien hechtingen, een drain om het vuil af te voeren, een antibioticakuur en heel veel schrik. ,,En van de pijnstilling is hij inmiddels af”, zegt Amy van Kooten (28) uit Hoog-Keppel over de verwondingen die haar hond Limé opliep toen hij vorige week zondag aan het einde van de middag werd gebeten door een andere hond.

8 reacties

 • M. Rouwmaat

  2 jaar geleden
  Wie is hier nu de gebeten hond?
 • Sjakie

  2 jaar geleden
  De andere hond was niet voor niets aangelijnd. Dus is de niet-aangelijnde hond schuldig aan uitlokking. :-))
 • F. Roelofs

  2 jaar geleden
  Teveel honden die uit onzekerheid agressief worden... zo’n druif van een eigenaar die niet weet hoe een hond op te voeden, dan ook nog die vreselijk langlooplijnen waardoor men nóg minder controle over de hond heeft en klaar: bijtaccidenten. Verschrikkelijk dat elke oliebol een hond kan nemen. Dat werkt niet inde huidige overbevolkte samenleving. Koop een hamster ofzo.
 • Henk Maassen

  2 jaar geleden
  Ben het met enkele reacties hier eens, zeer spijtig voor dit hondje maar als je een aangelijnde hond tegenkomt dan lijn je je eigen hond aan. Ook "al snuffelt je hondje maar even", dat is niet wat de eigenaar van de aangelijnde hond wil, en eerlijk gezegd heb je dan je hond ook niet onder controle want dan zou je dat snuffelen kunnen voorkomen. Er zijn honden die moeite hebben met andere honden en dat heeft niet altijd te maken met de opvoeding maar vaak ook met trauma's of ziekte van de hond.
 • Anja Griffioen

  2 jaar geleden
  Wat een nare reacties!