Grote politie-inval bij het drugspand in Drempt: in mei 202 werd een compleet chrystal meth lab ontmanteld in de Achterhoekse boerderij en werden verdachten uit Mexico en Colombia opgepakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Grote politie-inval bij het drugspand in Drempt: in mei 202 werd een compleet chrystal meth lab ontmanteld in de Achterhoekse boerderij en werden verdachten uit Mexico en Colombia opgepakt. © Persbureau Hetink

Boerderij Drempt vol gif na vondst chrystal meth-lab, mogelijk miljoenen opruimkosten: ‘Dit kan gierend uit de klauwen lopen’

DREMPT - Het opruimen van de gevaarlijke stof kwik in het begin mei gevonden drugslab bij een boerderij in Drempt kan meer dan 1 miljoen euro kosten. De rekening gaat naar de gemeente, en dus de inwoners. 

28 reacties

 • Kleinnagelbrink

  3 jaar geleden
  Er dient een wet te komen dat leger, politie, marechaussee,  of wat dan ook, ten allen tijde toegang hebben tot schuren en andere bedrijfspanden om te controleren  En eventueel ook in huizen Volkomen onverwacht een controle  is prima toch?  Van mij mogen ze komen  Is toch niet elke week of zo? 
 • Kleinnagelbrink

  3 jaar geleden
  nee, van de opbrengst schoonmaken
 • Kleinnagelbrink

  3 jaar geleden
  ontkennen dat hij van NIETS weet betekent dat hij het weet Je bedoelt ontkennen dat hij van IETS weet.
 • wim

  3 jaar geleden
  Lijkt mij handig en ook wel zo eerlijk, om het inbeslaggenomen geld te gebruiken voor de schoonmaak
 • wim

  3 jaar geleden
  Tuurlijk, joh.Graag hier even een linkje naar jouw info.