De motoragent houdt Thijs Wieggers onder schot, nadat die in zijn trekker is gestapt.
Volledig scherm
PREMIUM
De motoragent houdt Thijs Wieggers onder schot, nadat die in zijn trekker is gestapt. © Rutger van Lier/ FDF

Boerenvoorman vrijgelaten, maar moet zich later voor OM verantwoorden voor bedreigen van agent

BLEISWIJK/ HALLE - Boerenvoorman Thijs Wieggers uit Mariënvelde, die vrijdagavond opgepakt werd, is zaterdag aan het begin van de avond vrijgelaten. Hij moet zich wel nog verantwoorden voor het Openbaar Ministerie (OM). Dat een motoragent vrijdagavond de boer onder schot hield na afloop van een boerenprotest in Den Haag, was onnodig agressief, vinden Achterhoekse boeren. 

38 reacties

 • rien godeschalk

  3 jaar geleden
  waarom komen alleen deze boeren met een grote bek in het nieuws.wat maarten van rossum zei dat de media deze  asociale groep een veel te groot podium geeft .waar blijven de boeren die zich niet laten horen worden die soms bedreigd door hun broeders
 • MightyMike

  3 jaar geleden
  Je zou toch stoppen met verspreiden van leugens? Doe dat dan ook!
 • MightyMike

  3 jaar geleden
  Stemmingmakerij is het enige wat FDF doet. Het enige wat ze bereiken is dat de meesten de boeren zat zijn. We kunnen heel goed zonder, de meeste producten zijn hier toch import. We blijven hier alleen met de stront zitten.
 • MightyMike

  3 jaar geleden
  Fijn, dan zien we jou hier ook niet meer terug. :-)
 • MightyMike

  3 jaar geleden
  Ze gedragen zich immers als criminelen en gebruiken die trekkers als wapen om te intimideren en te dreigen. Dan moeten ze ook niet klagen dat ze als zodanig worden behandeld. "Onze" boeren? Echt niet! Onze boeren gedragen zich toch een heel stuk beter dan de FDF terroristen.