De Bronckhorster wethouder Dorien Mulderije en algemeen directeur Walter Cantrijn van sociaal werkvoorzieningsschap Delta gaven in betere tijden  in Vorden het startsein gegeven voor het project ‘Achterstallig onderhoud kleine particuliere bospercelen’. Dat werk werd verricht door werknemers van de sociale werkvoorziening van Delta Groenbouw en Wedeo.
Volledig scherm
PREMIUM
De Bronckhorster wethouder Dorien Mulderije en algemeen directeur Walter Cantrijn van sociaal werkvoorzieningsschap Delta gaven in betere tijden in Vorden het startsein gegeven voor het project ‘Achterstallig onderhoud kleine particuliere bospercelen’. Dat werk werd verricht door werknemers van de sociale werkvoorziening van Delta Groenbouw en Wedeo. © Ronald Hissink

Bronckhorst trekt stekker uit sociale werkvoorziening Delta

HENGELO - De gemeenten Lochem, Bronckhorst en Voorst stoppen met sociale werkvoorziening Delta en gaan de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) alle drie bij de eigen gemeente onderbrengen. Dat hebben de bestuurders van de drie gemeenten besloten die sinds 1 januari dit jaar samen het algemeen bestuur van Delta vormen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek