Colinda van Dijk, Erik Kaptein en prof-scheidsrechter Kevin Blom (midden) schreven samen het boek ‘De Fluitende Leider’.
Volledig scherm
PREMIUM
Colinda van Dijk, Erik Kaptein en prof-scheidsrechter Kevin Blom (midden) schreven samen het boek ‘De Fluitende Leider’. © Erik van 't Hullenaar

De arbiter lijkt op de manager: ‘Je kunt het eigenlijk nooit goed doen’

HENGELO - Op 3 september 2011 geeft voetbalscheidsrechter Kevin Blom Tsjechië een strafschop in het EK-kwalificatieduel tegen Schotland in Glasgow. Op weg naar het hotel krijgt hij verontrustende berichten over die beslissing. Eenmaal op de hotelkamer kijken hij en zijn collega’s het moment terug en dringt de werkelijkheid door: een schwalbe, geen penalty.

0 reacties

  1. Verhuren loods in Hummelo aan louche figuren levert bejaarde eigenaar 240 uur werkstraf op
    PREMIUM
    1

    Verhuren loods in Hummelo aan louche figuren levert bejaarde eigenaar 240 uur werkstraf op

    HUMMELO – Het beschikbaar stellen van de loods achter zijn woning in het buitengebied van Hummelo aan louche huurders komt de 72-jarige bewoner op de maximale werkstraf van 240 uur te staan. De rechtbank in Zutphen veroordeelde hem voor medeplichtigheid aan het kweken van hennep. Een tweede verdachte, die door justitie gezien werd als iemand met een meer leidende rol, is vrijgesproken.

Achterhoek