Volledig scherm
PREMIUM
Een repetitieavond van het Zelhems Mannenkoor. © theo kock persfotografie

De kinderen uit Moskou kwamen hier, nu gaat het mannenkoor naar Moskou

ZELHEM - Het Zelhems Mannenkoor gaat op de Russische tour. Voor hun jubileum zingen de heren samen met een kinderkoor in Moskou.

In de wandelgangen heeft iedereen het over het Zelhems Mannenkoor, maar officieel viert het Christelijk Mannenkoor Zelhem dit jaar het 70-jarig bestaan. Dat gebeurt met een concertreis naar Moskou en een jubileumoptreden met een Russisch tintje in de Catharinakerk in Doetinchem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Voor 3,40 gulden per week werken aan de bouw van de tram in Baak

    Voor 3,40 gulden per week werken aan de bouw van de tram in Baak

    VELSWIJK - Drie gulden en veertig cent was het weekloon dat Bernhard de Vrugt in de jaren dertig van de twintigste eeuw verdiende bij de aanleg van de Zutphen-Emmerikse tram. Zijn schoondochter Diny de Vrugt-Driessen zag het artikel in De Gelderlander over twee mannen die hebben gezorgd dat er in Baak een stukje originele rails is teruggebouwd. Ze nam contact op met de redactie. ,,Ik heb nog originele foto's van de aanleg.’’ Wij zochten haar op.

Achterhoek