Volledig scherm
Het winnende kunstwerk. © Het Web

Dit was het mooiste werk van de kunstwandelroute in Hummelo

HUMMELO - Het kunstwerk A point of view van Fieke Jolink heeft de publieksprijs gewonnen van de Kunstwandelroute op landgoed Enghuizen in Hummelo. Op de tweede en derde plek eindigden respectievelijk Marijke Schellekens (met 'Gevonden geluk') en Hermine Grob (met 'Als bomen konden spreken...').

De prijsuitreiking vond dinsdagavond plaats in Galerie Het Web in Doetinchem. Toen werd ook bekendgemaakt dat de Kunstwandelroute in Hummelo dit jaar zo'n 13.000 bezoekers heeft getrokken. In totaal 846 mensen beoordeelden de 33 kunstwerken.

Volledig scherm
Onderdeel van 'A point of view'. © Jan Ruland van den Brink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Voor 3,40 gulden per week werken aan de bouw van de tram in Baak

    Voor 3,40 gulden per week werken aan de bouw van de tram in Baak

    VELSWIJK - Drie gulden en veertig cent was het weekloon dat Bernhard de Vrugt in de jaren dertig van de twintigste eeuw verdiende bij de aanleg van de Zutphen-Emmerikse tram. Zijn schoondochter Diny de Vrugt-Driessen zag het artikel in De Gelderlander over twee mannen die hebben gezorgd dat er in Baak een stukje originele rails is teruggebouwd. Ze nam contact op met de redactie. ,,Ik heb nog originele foto's van de aanleg.’’ Wij zochten haar op.

Achterhoek