Café Jan en Jan in Didam (links), Jansen & Jansen in het Gelderse Hengelo (midden) en De Pub in Rossum.
Volledig scherm
Café Jan en Jan in Didam (links), Jansen & Jansen in het Gelderse Hengelo (midden) en De Pub in Rossum. © Google Streetview & Café Jan&Jan

Dit zijn de beste cafés van Gelderland

Café Top 100HENGELO - Eetcafé Jansen & Jansen in het Achterhoekse Hengelo is het beste café van Gelderland. Dat blijkt uit de jaarlijkse Café Top 100 van horecavakblad Misset Horeca. De zaak staat op de veertiende plaats. Winnaar van de Top 100 is De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee.

9 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Het ligt eraan hoeveel je betaald
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Kan je niet meer serieus nemen Cafe Samson al een eeuwigheid bovenaan de lijst maar omdat hij niet wil betalen om in de lijst te staan komt ie er niet meer in voor ! Dus alleen de betalende doen mee dus lijst van niks !!!
 • Patries

  5 jaar geleden
  ‘Misset Horeca beoordeelt niet alle bestaande cafés voor de Café Top 100. Cafés kunnen zich inschrijven bij Misset en betalen daarvoor een geldbedrag. Vervolgens worden de ingeschreven cafés beoordeeld.’ Je koopt dus idd een plekje om eventueel in de top 100 te komen. 
 • Sporter

  5 jaar geleden
  Het is inderdaad een lachertje dat Het Vlaams Arsenaal hier genoemd wordt. Om die reden alleen al plaats ik heel grote vraagtekens bij deze publikatie!
 • Pippie Langkous

  5 jaar geleden
  Vind het zo n onzin.....wie bepaald welk restaurant IK het beste vind?