Dick Minor in de drukke Dorpsstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Dick Minor in de drukke Dorpsstraat. © Jan Ruland van den Brink

‘Dorpsstraat in Laag-Keppel is geen doorgaande weg’

LAAG-KEPPEL - Dat het zo enorm druk is in de Dorpsstraat in Laag-Keppel is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de gemeenten Bronckhorst, Doetinchem en de provincie Gelderland als wegbeheerder.

7 reacties

 • theo

  3 jaar geleden
  He nieuw asvalt effe paar sporen trekken morgen gas erop
 • robert smeitink

  3 jaar geleden
  Ooit heeft iemand bedacht om de negentig op de huidige plek aan te leggen. Had deze iets meer richting wehl gelegd en je had een prachtige rondweg vanaf de keppelseweg om de Huet en dichteren heen aan te sluiten op de a18. Wat een gemiste kans een jaar of 20 geleden.
 • GeenWindmolensHierNl

  3 jaar geleden
  Het bekende verhaal: “verkeer is net als water. kiest altijd de gemakkelijkste en snelste weg” Tegen water moet je niet willen vechten, speel ermee. Veel gemakkelijker en doeltreffender. Net als verkeer. Maar dat moeten de verkeersdeskundigen eerst nog willen begrijpen.
 • DeStadswesp

  3 jaar geleden
  Ze moeten ergens naar toe dat is de rekening die de gemeente doetinchem hun burgers geeft
 • dwar

  3 jaar geleden
  Vreemde redenatie van de provincie. Verkeer gaat door Laag Keppel omdat ze zich vaak in Doetinchem vastrijden en er eindeloos veel stoplichten staan. Nee zeg de provincie we gaan dit oplossen door de boel massaal door Doetinchem te loodsen?? Wat juist de oorzaak was van het probleem?? Hier snap ik dus niets van. Meteen roepen dat een nieuwe weg geen optie is makkelijk want dat kost geld en de Achterhoek is in de ogen van de provincie niet belangrijk. Als het Arnhem -Nijmegen betrof was die weg er al geweest.