Aanhouding bij de grote politie-inval bij het drugspand in Drempt .
Volledig scherm
PREMIUM
Aanhouding bij de grote politie-inval bij het drugspand in Drempt . © Persbureau Hetink

Drugscriminelen als nieuwe naobers: Breaking Bad in een boerenschuur

DREMPT/ WAMEL - Na wiet en xtc dreigt Nederland ook hofleverancier te worden van crystal meth. Dankzij Mexicaanse drugskartels die Europa willen veroveren. In boerenschuren op het platteland leren Mexicaanse drugskoks hun Nederlandse collega’s het bereiden van de zwaar verslavende en verwoestende drugs. Agenten kunnen maar beter Spaans gaan leren. 

6 reacties

 • Bagagedrager

  2 jaar geleden
  Dankzij de slappe rechters in ons land krijgen we dit er ook nog eens bij.
 • Haske

  2 jaar geleden
  Of misschien onder druk gezet word. Zie bv de invloed van motorclubs bij oa voetbalclubs. Dat is niet zomaar weg.
 • Opmerkelijk

  2 jaar geleden
  Naoberschap, hou op. Ik heb gehoord dat de Graafschap supporters onderhand gedwongen worden  om een seizoen kaart te nemen. Sommige waren  dat helemaal niet van plan, maar zijn bang dat ze bij de vrienden club er dan niet meer bij horen.
 • Alert

  2 jaar geleden
  Zware sloten op hek, en vaak ook volgehangen met camera s aan de buitenkant dan weet je het wel. Dit doen ze niet om hun hooi te beschermen. De hele familie wist van de criminele activiteiten in de verhuurde schuur mede doordat ze een goede verhuur prijs aan overhielden. Dus mede plichtig en zwaar straffen, voorbeeld stellen voor andere verhuurders van opslagplaatsen.
 • patrick

  2 jaar geleden
  In nederland zijn de straffen lager dan aan de andere kant van de oceaan. Paar jaar en ze lopen weer vrij rond. Dan is de keuze voor zulke mensen snel gemaakt.

Achterhoek