Op 8 mei van dit jaar wordt Eduardo B. gearresteerd bij het drugslab in Drempt. Enkele maanden eerder kwam hij naar Nederland met de droom om profvoetballer te worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 8 mei van dit jaar wordt Eduardo B. gearresteerd bij het drugslab in Drempt. Enkele maanden eerder kwam hij naar Nederland met de droom om profvoetballer te worden. © Persbureau Hetink

Eduardo’s droom om profvoetballer te worden knakt in de knop; hij staat als drugslaborant voor de rechter

DREMPT - Als tiener komt Eduardo B. met een droom naar Nederland, hij wil profvoetballer te worden. Die droom wil hij werkelijkheid maken op het Europese vasteland.

4 reacties

 • theo

  3 maanden geleden
  Dat is toch zijn eigen schuld niemand heeft hem gezegt dat ie dit moest doen.En trouwens waar wil je het beter hebben als in een Nederlandse gevangenis internet telefoon af en toe vrouwtje op visite lekker toch dat alles heb je bij ADO misschien niet
 • Dennis

  3 maanden geleden
  Als beide heren kunnen zich troosten met de gedachte dat als ze in hun vaderland op hetzelfde waren betrapt waren, ze de vrije buitenwereld voor de pensioengerechtigde leeftijd niet meer gezien. 
 • Koekoek

  3 maanden geleden
  Ik weet niet wat erger is. 6 jaar de bak in of voetballen bij ADO Den Haag.
 • Wally G

  3 maanden geleden
  Nja dan heb je langer verblijf in Nederland alvast in de pokket . Mischien niet je droom zo maar ag . Straf in hotel Nederland uitzitten en dan snel weer terug naar huis !
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Achterhoek