Volledig scherm
PREMIUM
De Regelinklaan in Hengelo. © Jan Ruland van den Brink

Einde aan getouwtrek om 'gevaarlijke' bomenlaan in Hengelo

HENGELO - De gemeente Bronckhorst gaat voor het eerst in haar geschiedenis een laan van een particulier overnemen. Doel daarvan is dat deze voor iedereen open blijft en de gemeente het onderhoud voor haar rekening neemt.

Het gaat om de Regelinklaan in Hengelo. 

Deze onverharde laan met aan weerszijden een dubbele rij bomen, is onderdeel van het particuliere historische landgoed Het Regelink. Veel inwoners van Hengelo vinden het één van de mooiste lanen en wandelen er graag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Grote verrassing voor Jan uit Vierakker: na dik 30 jaar duikt zijn in Giethoorn verloren portefeuille op
    PREMIUM
    video

    Grote verrassing voor Jan uit Vierakker: na dik 30 jaar duikt zijn in Giethoorn verloren portefeuil­le op

    VIERAKKER - Rundveehouder Jan Borgman uit Vierakker was ruim dertig jaar geleden aan het punteren in Giethoorn. Hij deed dit samen met enkele tientallen leeftijdsgenoten uit de Achterhoek van jongerenvereniging Jong Gelre en een groep van veertig buitenlandse studenten. Op de Beulakerwiede in Giethoorn verloor Borgman zijn portemonnee. Een zoektocht destijds leverde niets op.

Achterhoek