In deze boerderij aan de Dollemansstraat in Baak werd op 6 december een drugslab in aanbouw ontdekt in de schuur (groen dak). Het erf zit sindsdien op slot.
Volledig scherm
PREMIUM
In deze boerderij aan de Dollemansstraat in Baak werd op 6 december een drugslab in aanbouw ontdekt in de schuur (groen dak). Het erf zit sindsdien op slot. © DG

Geheim gesprek over drugslab Baak afgeluisterd: advocaten vragen én krijgen politieverslag

BAAK/ ZUTPHEN - De advocaten van Kim L. (49) en Alejandro H. (39), verdachten van het drugslab in aanbouw dat begin december is ontmanteld in Baak, krijgen het verslag van het afgeluisterde gesprek op basis waarvan de politie het lab op het spoor is gekomen. Dat heeft de rechtbank dinsdag bepaald.

2 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Ik zou het niet kunnen, tuig, criminelen, helpen
 • Sjors Boymans

  2 maanden geleden
  Triest altijd dat het bij die advocaten niet gaat om wat hun cliënten hebben gedaan en wat het bewijs is. Maar hoe het bewijs is verkregen en of er niet een vormfout ergens is gemaakt waardoor het bewijs kan worden aangevochten. Je moet het maar kunnen als advocaat
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Achterhoek