Volledig scherm
PREMIUM
© Jan Ruland van den Brink

Het leek zo mooi bij zorgboerderij Vergeet-me-nietjes in Wichmond

WICHMOND - Het idyllische plaatje van zorgboerderij Vergeet-me-nietjes in Wichmond is in duigen gevallen nu er een vernietigend rapport ligt van de Inspectie. Toch is er nog hoop op een doorstart.

Het leek zo fraai allemaal. Een mooi opgeknapte boerderij met veel groen eromheen aan de rand van een rustig dorp in de Achterhoek. Waar kunnen kinderen beter bivakkeren als ze thuis even in de knel zijn gekomen? 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Grote verrassing voor Jan uit Vierakker: na dik 30 jaar duikt zijn in Giethoorn verloren portefeuille op
    PREMIUM
    video

    Grote verrassing voor Jan uit Vierakker: na dik 30 jaar duikt zijn in Giethoorn verloren portefeuil­le op

    VIERAKKER - Rundveehouder Jan Borgman uit Vierakker was ruim dertig jaar geleden aan het punteren in Giethoorn. Hij deed dit samen met enkele tientallen leeftijdsgenoten uit de Achterhoek van jongerenvereniging Jong Gelre en een groep van veertig buitenlandse studenten. Op de Beulakerwiede in Giethoorn verloor Borgman zijn portemonnee. Een zoektocht destijds leverde niets op.

Achterhoek