Drukte in de Dorpsstraat Laag-Keppel. Volgens tellingen van de provincie rijden er gemiddeld meer dan 5.000 voertuigen per 24 uur doorheen.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de Dorpsstraat Laag-Keppel. Volgens tellingen van de provincie rijden er gemiddeld meer dan 5.000 voertuigen per 24 uur doorheen. © Jan Ruland van den Brink

Hummelo staakt steun voor afsluiting Dorpsstraat Laag-Keppel: ‘Wij kunnen daar niet meer achter staan’

HUMMELO/ LAAG-KEPPEL - De steun voor een definitieve afsluiting van de Dorpsstraat door Laag-Keppel brokkelt af. De Dorpsraad Hummelo, die aanvankelijk zijn handtekening zette onder dat plan, ziet het dichtgooien nu niet meer zitten. ,,Té veel mensen zijn afhankelijk van deze weg.”

10 reacties

 • Annemiek Hilferink

  3 maanden geleden
  Nou Dorpsraad Hummelo, daar zijn jullie dan wel een beetje laat mee!! Wij wonen in Wehl en zijn al jarenlang klant van Overbeek, zij zullen er ook de dupe van worden. Net zoals bedrijven in Wehl de dupe worden omdat Wehl vanuit Laag Keppel niet meer bereikbaar zal zijn. Zeer goed over nagedacht!
 • Marijke Wissink

  3 maanden geleden
  Marijke Wissink Nieuw-Wehl Er zijn jaren geleden, heel ver voordat de heer Mart de Kruif in Laag Keppel kwam wonen, bewaakte parkeerplaatsen aangelegd. Net voor de brug aan de rand van het dorp. Het was vroeger voor een aantal bewoners al vervelend die geparkeerde auto's half op het trottoir.
 • Teun Dreug

  3 maanden geleden
  Doorpakken nu met deze belangrijke verbindingsweg. Zo snel mogelijk een parkeerverbod instellen. De aanwonenden kunnen prima parkeren bij een aan te leggen parkeerplaats bij het kasteel. Tevens het fietspad langs de IJssel zo snel mogelijk openstellen. Te zot voor woorden dat je als fietser hier een omleiding moet volgen terwijl het fietspad al vele jaren klaar ligt.
 • R Derk

  3 maanden geleden
  Het is te belachelijk voor woorden dat een handjevol bewoners dit voor elkaar wil krijgen. Er zijn zoveel mensen afhankelijk van deze weg. Dit kan echt niet!!! Begin eerst eens daar bij het stoplicht, maar 1 baan voor rechtdoor/rechtsaf en 1 voor linksaf. Zo zijn er nog meer aanpassingen te maken, maar ja veronderstel dat dit werkt….dat willen we niet hè.
 • Marijke Wissink

  3 maanden geleden
  Marijke Wissink Nieuw-Wehl. De Dorpstraat in Laag Keppel geen doorgaande weg? De wegen dwars door Nieuw-Wehl wel waar de straten niet breder zijn, waar de overlast door meer verkeer duidelijk merkbaar was toen de Dorpstraat in Laag Keppel tijdelijk afgesloten was. Als de bewoners van Laag Keppel de auto buiten het dorp op de zetten, is er al een probleem opgelost. Daarbij is het dagelijks sowieso al druk in het dorp door af en aan rijden van personeel, en taxibusjes met cliënten naar Elver.