Volledig scherm
PREMIUM
Michella Schouten. © theo kock persfotografie

Hummeloërs vrezen ‘Canadese cowboys’ als nieuwe huurbaas

HUMMELO - Hummelose huurders van huizen aan De Brouwerij, De Weppel, De Zuylenkamp en J.D. Pennekampweg zijn niet blij met hun nieuwe huurbaas CANLiving. Deze Canadese vastgoedonderneming heeft het beheer van de ongeveer 30 woningen begin deze maand overgenomen van REBO Vastgoed Management, tot woede van huurders.

,,Wij hadden graag willen weten dat er een overname aan zat te komen”, zegt Michella Schouten, die woont aan de J.D. Pennekampweg. ,,Want wij hadden onze huurwoning graag willen kopen, net als meer mensen in de straat.”

Volgens Schouten zijn de huizen volledig buiten weten van de Hummelose huurders verkocht aan de Canadezen. ,,Wij vermoedden al dat er een overname aan kwam, omdat er al geruime tijd huurwoningen leegstonden. Bij navraag heeft REBO alleen gezegd dat er een huurstop was, maar dat ze niets wisten van een overname.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek