Volledig scherm
Supermarkt Spar aan de Dorpsstraat in Hummelo. © Google Streetview

Kermis ‘even flink verpest’ na vernieling op dak van Hummelose supermarkt

HUMMELO - Vier mensen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag op het dak van supermarkt Spar in Hummelo een lichtkoepel vernield. Eigenaar Emiel van Duuren van de supermarkt aan de Dorpsstraat schrijft dat op de Facebook-pagina van de winkel.

De vernieling vond plaats kort na afloop van de tweede dag van de Hummelose kermis. Die was hiermee voor Van Duuren ‘toch even flink verpest’, schrijft hij op Facebook. Bij het bericht staat een bewakingsvideo waarop vier jongens te zien zijn, die de vernieling zouden hebben gepleegd. De totale schade is nog niet bekend, maar loopt naar verwachting in de honderden euro’s.

Volgens een winkelmedewerker is inmiddels bekend wie de daders zijn en wordt gehoopt dat zij zichzelf melden bij de supermarkt om de schade af te handelen. Als dat is gebeurd, worden de beelden offline gehaald.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek