Klaas-Jan Huntelaar mocht zondag tóch niet meespelen bij amateurclub HC'03, blijkt nu.
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas-Jan Huntelaar mocht zondag tóch niet meespelen bij amateurclub HC'03, blijkt nu. © DFL via Getty Images

KNVB blundert in zaak-Huntelaar: spits speelde toch wél illegaal in kelderklasse

DREMPT - Klaas-Jan Huntelaar (38) heeft zondag toch wél illegaal meegespeeld in het zesde team van amateurclub HC’03 uit Drempt. Oorzaak is een fout in de computersystemen van de KNVB.

13 reacties

 • Erik te Lochem

  2 maanden geleden
  Wanneer de KNVB dit probleem in de ict-systemen heeft opgelost, denk ik wel dat we kunnen stellen dat Nederland 'af' is. Niets meer aan doen en vooral nergens aankomen!
 • Heino Johannes Theodorus Bohmer

  2 maanden geleden
  Waarom haal je je trainers diploma''s niet Klaas-Jan , Dan kan je nog heel lang ballen Lekker met de jongens mee trainen in een partij spel Doen heel veel trainers op de dinsdag en donderdag avond
 • Michel Van de Zand

  2 maanden geleden
  Wat een zielige vertoning van DCS "dit is niet eerlijk" , hij speelt niet in de hoofdselectie, niet voor prijzen alleen voor de bierprijs. Laat die man en die club toch lekker genieten van de belangstelling en lekker voor zijn lol een balletje trappen.Wat een afgunst zit hierachter.
 • bernt tenissen

  2 maanden geleden
  Wat een gedram en wat een regeltjes in Nederland, ronduit zielig. Geniet toch van zo'n mooie actie van een topvoetballer op een aardappelveld in de Achterhoek.
 • maarten de vries

  2 maanden geleden
  Laat hem voetballen en die Damir erbij , is onze dcs ‘er ook weer gelukkig.
 1. ‘Waarom zijn de achterlichten van een auto rood in plaats van groen?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Waarom zijn de achterlich­ten van een auto rood in plaats van groen?’

  ‘Waarom is nooit besloten om achterlichten van een auto groen te maken?’, vraagt lezer John van Raaij in de wekelijkse vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Groen staat in de regel voor veiligheid en rood voor gevaar. Wanneer ik nu in het donker onderweg ben, zie ik maar één kleur: rood. Wanneer automobilisten op de rem trappen, wordt het rood weliswaar feller, maar bij sommige auto’s is er geen verschil meer te zien. Als ik achter allemaal groene achterlichten zou rijden, valt het gegarandeerd meer op wanneer iemand op de rem trapt en zijn achterverlichting rood zou kleuren.’

Achterhoek