Klaas-Jan Huntelaar mocht zondag tóch niet meespelen bij amateurclub HC'03, blijkt nu.
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas-Jan Huntelaar mocht zondag tóch niet meespelen bij amateurclub HC'03, blijkt nu. © DFL via Getty Images

KNVB blundert in zaak-Huntelaar: spits speelde toch wél illegaal in kelderklasse

DREMPT - Klaas-Jan Huntelaar (38) heeft zondag toch wél illegaal meegespeeld in het zesde team van amateurclub HC’03 uit Drempt. Oorzaak is een fout in de computersystemen van de KNVB.

13 reacties

 • Erik te Lochem

  1 jaar geleden
  Wanneer de KNVB dit probleem in de ict-systemen heeft opgelost, denk ik wel dat we kunnen stellen dat Nederland 'af' is. Niets meer aan doen en vooral nergens aankomen!
 • Heino Johannes Theodorus Bohmer

  1 jaar geleden
  Waarom haal je je trainers diploma''s niet Klaas-Jan , Dan kan je nog heel lang ballen Lekker met de jongens mee trainen in een partij spel Doen heel veel trainers op de dinsdag en donderdag avond
 • Michel Van de Zand

  1 jaar geleden
  Wat een zielige vertoning van DCS "dit is niet eerlijk" , hij speelt niet in de hoofdselectie, niet voor prijzen alleen voor de bierprijs. Laat die man en die club toch lekker genieten van de belangstelling en lekker voor zijn lol een balletje trappen.Wat een afgunst zit hierachter.
 • Teun Dreug

  1 jaar geleden
  Wat een gedram en wat een regeltjes in Nederland, ronduit zielig. Geniet toch van zo'n mooie actie van een topvoetballer op een aardappelveld in de Achterhoek.
 • maarten de vries

  1 jaar geleden
  Laat hem voetballen en die Damir erbij , is onze dcs ‘er ook weer gelukkig.
 1. Windturbines bij Lochem met 280 meter hoger, denktank opgericht voor omwonenden
  PREMIUM
  met VIDEO
  2

  Windturbi­nes bij Lochem met 280 meter hoger, denktank opgericht voor omwonenden

  Het voornemen om drie windturbines in het buitengebied van Lochem te bouwen, ten oosten van het dorpje Exel, neemt concretere vormen aan. Onlangs bleek dat ontwikkelaar Pure Energie uit Enschede een Duitse concurrent heeft afgetroefd door overeenkomsten te sluiten met grondeigenaren in het gebied. Een haalbaarheidsonderzoek is de volgende stap. De windmolens worden hoger dan eerder werd verondersteld.