Boer Ronald Pelgrom deed niet mee aan het landelijk boerenprotest.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer Ronald Pelgrom deed niet mee aan het landelijk boerenprotest. © Jan Ruland van den Brink

Koeienboer Ronald uit Hummelo ging níet protesteren: ‘Ik ben niet zo’n Farmers Defence Force-type’

HUMMELO - Koeienboer Ronald Pelgrom uit Hummelo deed woensdag niet mee aan het landelijk boerenprotest in Stroe. ,,Die ene trekker van mij zal het verschil niet maken, ik probeer mensen op een andere manier bewust te maken.”

21 reacties

 • Ankie Bronckhorst

  5 dagen geleden
  Goed voorbeeld van een echte boer. En je hoeft je niet te schamen dat je aangesloten bent bij caring farmers. Dat is een club van slimme, toekomstgerichte boeren. Echte boeren hebben geen tijd om steeds op de tractor te stappen om te demonstreren. Ze zoeken naar oplossingen en die liggen er best. Als je maar nadenkt. Kwaliteit ipv kwantiteit. Good luck!
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  5 dagen geleden
  Hutten, ga inderdaad maar fijn in de stad wonen, heerlijke dieselluchtjes en uitlaatgasjes, knallende uitlaatjes van die scooters Doei en tot nooit meer ziens aub
 • eric Harbers

  5 dagen geleden
  @Marjan. Ga lekker in de grote stad wonen, heb je tenminste geen probleem met die vieze luchtjes waar jij het over hebt!!
 • Marjan hutten

  6 dagen geleden
  @miquel, er zullen in nederland genoeg boeren over lijven om hier van te leven.. en ja met minder boeren word alles so wie zo duurder, nu al.
 • Miquel Renjaan

  6 dagen geleden
  @marjan hutten.. Jij hebt kennelijk geen lauw idee.. Meeste Stikstof vervuiling komt van het Ruhr gebied en dat is al jaren bekend,, minder boeren = minder voedsel, flink duurder (onbetaalbaar) en onbetrouwbare Rotzooi van het buitenland

Achterhoek