Volledig scherm
De registratie van het afscheidsconcert van Normaal is te krijgen als dvd en Blu-ray Disc. © PR

Kun jij geen afscheid nemen van Normaal? Doe mee en win!

ARNHEM/ HUMMELO - Ruim zeven maanden na het succesvolle afscheidsconcert van Normaal, is de dvd uitgebracht waarop het uitverkochte optreden in GelreDome nogmaals te beleven is.

Op de dvd met een speelduur van 165 minuten is het afscheidsconcert 'Ajuu de mazzel!' van de Achterhoekse boerenrockband van begin tot eind te zien. Op de tweede dvd in de box staat de televisieregistratie van de VPRO, waarin onder meer ook interviews met bandleden zijn verwerkt. 857.000 mensen keken zondagavond 3 januari naar de uitzending daarvan op NPO1.

De dvd-box met twee discs kost 27,99 euro en is onder meer te koop in de webshop van Normaal. Ajuu de mazzel! is ook verkrijgbaar als Blu-ray Disc

WIN!
Kun jij ook geen afscheid nemen van Normaal en beleef je het concert graag nog een keer? De Gelderlander geeft tien dvd's Ajuu de mazzel! weg.

Ga daarvoor naar het bericht over de dvd's van Normaal op onze Facebook-pagina. Like dat bericht, tag de grootste Normaal-fan die jij kent en wellicht win jij één van de tien dvd's!

Achterhoek