Het hoog volume laboratorium in Rijswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hoog volume laboratorium in Rijswijk. © Bart Maat

Lab door het stof na doorgeven 55 verkeerde testuitslagen: ‘Schuld ligt volledig bij ons’

ZELHEM/RIJSWIJK - Een menselijke fout ligt ten grondslag aan het fout doorgeven van een corona-testuitslag begin deze maand. ,,De schuld ligt volledig bij ons”, zegt een woordvoerder van laboratorium Eurofins in Rijswijk. Hierdoor kregen 55 mensen eerst te horen dat ze corona hadden; twee dagen later waren ze toch negatief.

3 reacties

 • theo houkes

  3 weken geleden
  Ach maak je niet zo druk om een verkeerde uitslag het kabinet maakt veel grotere fouten eerst bestellen ze het verkeerde vaccin waar mensen aan kunnen overlijden dan zeggen ze ijskoud het is veilig maar ik ben er van overtuigt als hun aan de beurt zijn zij het van moderna of Fysher bio tech krijgen en ons mensen boven de 60 de troep inspuiten zo kun je ook bezuinigen op AOW en pensioenen nou in mijn lijf niet dat astra zeneca dat prikken ze maar bij hun zelf in
 • Joris Goedbloed

  3 weken geleden
  Deze medewerker heeft gewerkt via de Dissellogie methode. Daar komt een nieuwe leerstoel voor in NL. Het is een wetenschap die fraude met cijfers wit wast via grafieken in macht en cash.
 • tinus aardsen

  3 weken geleden
  één testuitslag die niet klopt, dat kan, maar 55 verkeerde testuitslagen is wel heel onproffesioneel! dit doe je toch niet voor het eerst of wel? beter opletten of anders ander werk zoeken!
 1. Honderden happy stones beschilderd door Burgers' Zoo
  Play

  Honderden happy stones beschil­derd door Burgers' Zoo

 2. Motorrijder omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo
  Play

  Motorrij­der omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo

Achterhoek