Volledig scherm
De verdachte kon aan de Beeklaan worden aangehouden. © GinoPress

Man die vrouw neerstak in Wichmond langer vast

Wichmond - De 43-jarige man die vorige week donderdag een vrouw neerstak in Wichmond, is in voorarrest geplaatst. Hij blijft nog zeker 14 dagen vastzitten, zo heeft de rechter besloten. 

Bij zorgboerderij Vergeet-Me-Nietjes aan de Dorpsstraat in Wichmond werd vorige week in de nacht van woensdag op donderdag de vrouw des huizes (35) neergestoken. De verdachte, een 43-jarige man uit Wichmond, kon even later aan de Beeklaan worden aangehouden. Hij was gewond geraakt door eigen toedoen.

Beiden moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. De vrouw is inmiddels weer thuis. De man is na behandeling aangehouden en vastgezet. 

Privacy

Het Openbaar Ministerie kan niet inhoudelijk op de zaak ingaan, omdat het onderzoek nog in volle gang is. Vanwege privacy worden geen mededelingen gedaan over de verdachte. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek