Politie en ambulancepersoneel aan de Dorpsstraat in Wichmond.
Volledig scherm
Politie en ambulancepersoneel aan de Dorpsstraat in Wichmond. © GinoPress B.V.

Man uit Wichmond aangehouden voor neersteken vrouw (35)

updateWICHMOND - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 43-jarige man uit Wichmond aangehouden in verband met een steekpartij in een woning aan de Dorpsstraat. Hij wordt ervan verdacht een 35-jarige vrouw uit dezelfde woonplaats neer te hebben gestoken.

De man werd aangehouden na een zoektocht met onder meer een helikopter en een speurhond.

Zowel het slachtoffer als de dader raakten gewond. De man had, nadat hij de vrouw had gestoken, ook zichzelf verwond. Ze zijn beiden buiten levensgevaar.

Geschreeuw

Zorgboerderij Vergeet-me-nietjes, waar vannacht de steekpartij plaatsvond.
Volledig scherm
Zorgboerderij Vergeet-me-nietjes, waar vannacht de steekpartij plaatsvond. © DG

Een omwonende vertelde donderdagochtend dat de steekpartij in zorgboerderij Vergeet-me-nietjes aan de Dorpsstraat plaatsvond. Volgens deze omwonende is de buurvrouw een van de slachtoffers. ,,Vannacht om 01.00 uur was er een hoop geschreeuw daar.’’  

De politie bevestigt alleen dat het slachtoffer en de verdachte bekenden van elkaar zijn. 

De 43-jarige man wordt na zijn behandeling in het ziekenhuis ingesloten voor nader verhoor. De politie doet verder onderzoek naar het incident. 

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek