Man zwaargewond na botsing met auto tegen boom

videoZELHEM - Een 79-jarige man uit Zelhem is vanochtend ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval bij zijn woonplaats. Het slachtoffer botste kort na 08.30 uur met zijn auto tegen een boom op de Ruurloseweg bij Zelhem. De N315 is tussen Zelhem en Veldhoek werd in beide richtingen afgesloten.

Er werd voor de hulpverlening onder meer een traumahelikopter opgeroepen. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de politie was er één auto bij het ongeluk betrokken. 

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet momenteel onderzoek. Het verkeer op de N315 tussen Zelhem en Veldhoek werd via de af- en oprit omgeleid.

Volledig scherm
Bij het ongeluk in Vorden kwam een traumahelikopter ter plaatse © ANP
  1. ‘Ingrijpen bij veiligheidsregio noodzakelijk voordat het te laat is’
    PREMIUM

    ‘Ingrijpen bij veilig­heids­re­gio noodzake­lijk voordat het te laat is’

    DIDAM - De Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland kampt met een fors tekort van zo’n 4,5 miljoen euro. Daarnaast moet er nog eens jaarlijks tot 2 miljoen euro bij om het niveau van de brandweer op pijl te houden. Aan interim-directeur Diemer Kransen de taak om de veiligheidsregio waar ook de Achterhoek en Montferland bij horen, weer gezond te maken. ,,Om te voorkomen dat alles financieel in elkaar stort, moet dit jaar ingegrepen worden.”

Achterhoek