Een bouwvakker aan het werk. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bouwvakker aan het werk. Foto ter illustratie. © Theo Kock

Meer bouwen in Bronckhorst is nodig: ‘Druk op huizenmarkt is gigantisch’

HENGELO/ ZELHEM - Er moet de komende jaren veel meer worden gebouwd in Bronckhorst om de druk op de lokale woningmarkt te verlichten. Zo moet er bijvoorbeeld meer kunnen voor jonge gezinnen en terugkeerders.

4 reacties

 • Bryan de Goede de Goede

  2 weken geleden
  Het blijft bizar hoe Bronckhorst claimt de extreme krapte voor starters 'opgelost' te hebben met het bouwen van welgeteld maximaal 25 woningen.. Bedenk dat daarmee in het meest ideale geval 50 starters een woning hebben. Dat lijkt toch helemaal nergens op in zo'n grote gemeente? Maargoed, de ambtenarij kan weer doen alsof ze goed voor de burger zorgen, terwijl de problemen ondertussen alleen maar groter worden...
 • Jaap De Boer

  2 weken geleden
  Wordt de wethouder wakker? Al jarenlang smeken allerlei groepen om woningbouw. Hoe visionair zijn de wethouders en de ambtenaren van deze gemeente?
 • Marcel Legters

  2 weken geleden
  Helemaal eens met Martijn Hamer maar dan voor Zelhem
 • Martijn Hamer

  2 weken geleden
  In de gehele linie is vraag naar woningen beste Evert, dus ook grote 2 onder 1 kappers en vrijstaand. Welliswaar in mindere mate, maar momenteel woon ik in een ruime hoekwoning uit 2000. Echter mochten er ruime 2 onder 1 kappers gebouwd gaan worden in Vorden ben ik de eerste die zich in gaat schrijven!
 1. Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd
  Play

  Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd

 2. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd

Achterhoek