Arrestatieteam in Drempt.
Volledig scherm
PREMIUM
Arrestatieteam in Drempt. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Miljoenen aan crystal meth in schuur in Achter-Drempt; Colombiaan, Amerikaan en Mexicaan aangehouden

ACHTER-DREMPT - De politie heeft dit weekend een enorm crystal meth-lab in een schuur aan de Zomerweg in Achter Drempt ontmanteld. De productie van de harddrug-kristallen was tot vrijdag nog in volle gang.  Volgens de politie heeft het aangetroffen materiaal een geschatte handelswaarde  van 10 miljoen euro.

22 reacties

 • Gijs

  8 maanden geleden
  Meth wordt voornamelijk gerookt.
 • Noa

  8 maanden geleden
  Vooroordelen? Ik geloof niet dat deze Amerikanen bij de boer zijn komen melden dat ze zijn schuur wilden huren om crystal meth te produceren (als ze dan al zouden weten wat dat is, zo wel hadden ze vast nee gezegd). Er is vast een goed verhaal verzonnen om dit voor elkaar te krijgen. Ik zal vast naïef zijn, maar de boer waarschijnlijk ook. Al worden er genoeg wietplantages opgerold om het toch eerst tig keer te overwegen voor je verhuurd, maar we kennen het verhaal erachter niet. Maar aan dit soort praktijken vrijwillig meewerken.. Misschien wil ik niet geloven dat iemand dat doet.
 • Desirea

  8 maanden geleden
  Meth kan op meerdere manieren worden opgenomen door het lichaam. Men kan het snuiven, roken of injecteren. Bij meth gebruikers is het roken veruit het populairst. Men stopt de crystal in een (base) pijpje en verhit het vervolgens met een aansteker. De dampen die vrij komen worden geïnhaleerd.
 • Alert

  8 maanden geleden
  Dit komt door de lage straffen in Nederland. Algemeen bekend in het buitenland daarom komen ze hier. Walhalla voor criminelen.
 • Ronald

  8 maanden geleden
  Mooi he die open grenzen.Mijn opa riep altijd .Doar kriegen ze grote problemen mee daar hoef je niet voor geleerd te hebben.. 
 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Achterhoek