Gerjo Koskamp en Jara van Rooij in de kaasmakerij.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerjo Koskamp en Jara van Rooij in de kaasmakerij. © Jan Ruland van den Brink

Moderne kaasmakerij in Halle gaat bergkaas produceren: ‘We hebben ‘m nu te pakken’

HALLE - Een jaar lang zijn ze aan het oefenen met het bereiden van bergkaas, zoals ze die in de Alpen en Pyreneeën maken. Gerjo Koskamp en Jara van Rooij van biologisch-dynamische boerderij Ruimzicht in Halle zijn toe aan het echte werk, in hun nagelnieuwe kaasmakerij.

6 reacties

  • Gerard Schuurman

    4 maanden geleden
    Katie Willems, begint u nu weer?
  • Francis de Vries

    4 maanden geleden
    Dag GeweldigGeweldig
  • Katie Willems

    4 maanden geleden
    Pardon fam. Bruggink. De meeste subsidie gaat naar de grote boeren en dat zijn gangbare boeren die veel minder rekening houden met de omgeving, het milieu en de natuur. Waar denk je dat alle toeslagrechten blijven?
  • Fam Bruggink FAM

    4 maanden geleden
    Subsidiemelkers?
  • bart verplak

    4 maanden geleden
    Drie maanden is ook veel tekort hoor.

Achterhoek