Volledig scherm
Een motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. © RonV Media

Motorrijder gewond bij aanrijding in Hummelo

HUMMELO - Een motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een auto.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Hessenweg/Zelhemseweg in Hummelo. De motorrijder reed over de Zelhemseweg in de richting van Zelhem. Een automobilist die uit de Hessenweg kwam zag de motor over het hoofd, waardoor de motorrijder op de passagierszijde van de auto botste.

De motorrijder is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis in Doetinchem. Beide partijen zijn bij ‘Het Wapen van Heeckeren’ tijdelijk opgevangen. Zowel de auto als de motor zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

Achterhoek