Medewerkers van de GGD aan het werk in de corona teststraat voor in Zelhem.
Volledig scherm
Medewerkers van de GGD aan het werk in de corona teststraat voor in Zelhem. © theo kock persfotografie

Nog maar 10 procent van bezoekers teststraat Zelhem heeft corona

ZELHEM - Van de zieke Achterhoekers die zich melden bij de corona teststraat in Zelhem is nog maar 10 procent besmet met het gevreesde virus. In april lag dat percentage nog rond de 30 procent. ,,Het ziet er positief uit", stelt coördinator Anne Nales namens de GGD.

1 reactie

 • Boerman

  7 maanden geleden
  Er is een grote storing bij het coronatesten in zelhem: mijn partner is afgelopen maandag getest en zou uiterlijk op woensdag (na wettelijk 48 uur) de uitslag krijgen. Heden, donderdag 17.22 uur nog altijd geen uitslag. Telefonisch wordt gemeldt dat er een storing is, maar dat wordt niet in de publiciteit gebracht. Wie betaald mijn partners kosten van het niet mogen werken (onderwijs)? Misschien kan De Gelderlander hier ruchtbaarheid aan geven en deze storing onderzoeken?!
 1. Oud-verpleegkundige Maurits (56) uit Zelhem gaat helpen in zorghotel: ‘Het zal je vader of moeder maar zijn die daar ligt‘
  PREMIUM

  Oud-verpleeg­kun­di­ge Maurits (56) uit Zelhem gaat helpen in zorghotel: ‘Het zal je vader of moeder maar zijn die daar ligt‘

  ‘Heb je een zorgachtergrond? Kom ons alsjeblieft helpen‘, luidde net voor kerst de noodkreet vanuit de zorg in Apeldoorn. Maurits Dekker (56) uit Zelhem sloeg er op aan. ,,Komende maandag heb ik mijn eerste avonddienst in zorghotel Chrysant in Apeldoorn", zegt de oud-ambulanceverpleegkundige die tegenwoordig als interim-adviseur in de zorg werkt.
 1. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

 2. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari

Achterhoek