Het terras van Jan en Bianca Krijgh bij golfbaan ’t Zelle in Hengelo mag niet open, want ze zitten op een sportcomplex.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terras van Jan en Bianca Krijgh bij golfbaan ’t Zelle in Hengelo mag niet open, want ze zitten op een sportcomplex. © Theo Kock

Onbegrip bij Bianca en Jan: ‘Hadden we 50 meter verderop gezeten, dan hadden we wel open gemogen’

HENGELO - ,,Hadden we 50 meter verderop gezeten, dan hadden we wel open gemogen.” Het onbegrip over de situatie op golfbaan ’t Zelle in Hengelo is groot bij horecaondernemers Bianca en Jan Krijgh. De uitbaters van horecagelegenheid De Zellerij op de golfbaan kregen de dag dat ze eindelijk weer open mochten, twee toezichthouders op bezoek. ,,Een paar minuten voor zes uur stonden ze hier met het bericht dat we niet meer open mochten”, aldus Bianca Krijgh.

14 reacties

 • Emil Leemreize

  7 maanden geleden
  Blijkbaar is deze horeca onderdeel van de golf sport. Je kunt niet overal uitzonderingen op maken hoe vervelend ook voor de uitbater. Laten we het nog even volhouden en lief voor elkaar zijn ipv de uitzonderingen blijven op te zoeken en daarmee naar de pers gaan.
 • jan janssen

  7 maanden geleden
  Dat is toch te zot voor woorden... 't lijkt wel of de ambtenaren van Bronckhorst er van genieten om iemand te frustreren met het overijverig naleven van regeltjes. Die ze dan ook zo uitleggen dat ze de mensen het meeste dwars kunnen zitten.
 • Mark Pier

  7 maanden geleden
  Wees in ieder geval blij dat de Meilandjes weg zijn! Nog even volhouden mbt de coronaperikelen en uw Gemeente ligt er weer prachtig bij!
 • John IJkhout

  7 maanden geleden
  Tja. De toeslagen affaire , de Meilandjes, een op hol geslagen overheid, een Bananen Republiek en de winterslaap van de Burgermeester wordt erbij gehaald. Bij het nemen van beslissingen, maken van regels zijn er altijd voorbeelden dat het anders had gekund, misschien wel anders moet. Maar het wordt met allerlei uitzondering op die beslissingen en regels er zeker niet makkelijker of duidelijker op. We zijn op de goede weg. Hou met z'n allen nog eventjes vol.
 • Arno Ragas

  7 maanden geleden
  Men moet handelen volgens de geest van de wet niet volgens de letter. Wanneer gaan die eigenwijze ambtenaren dat eens in praktijk brengen !!!!

Achterhoek