Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Luuk Krol (links) praat met Ramon Ramdas, de eerste bewoner van één van de woonunits bij Het Passion in Hummelo. © Theo Kock

Op adem komen in Hummelo na verslavingsprobleem: ‘Eén borrel is te veel, twee flessen zijn te weinig’

HUMMELO - Mensen met verslavingsproblemen die langer dan een paar weken nodig hebben om op adem te komen, kunnen binnenkort ook terecht bij Het Passion in Hummelo. Er komen vier woonunits op het terrein in Hummelo, waaraan momenteel de laatste hand wordt gelegd.

Ramon Ramdas (58) is de eerste bewoner van één van de vier ‘tiny houses’. ,,Ik ben blij en trots dat ik hier straks mijn eigen huisje heb. Ik heb ook alle spullen voor de inrichting nieuw gekocht om een volledig nieuwe start te maken”, zegt hij.

De huisjes zijn klein, maar fijn en van alle gemakken voorzien: vloerverwarming, zonnepanelen, een warmtepomp en uitzicht op de landerijen. Bewoners die bij het opstaan de gordijnen opentrekken, kunnen de reeën zien lopen in het veld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek