Volledig scherm
PREMIUM
Aan het werk in het bos bij Varssel. De rechter heeft aangegeven dat dit mocht. Archieffoto: Jan van den Brink © de Gelderlander

Park met boomwoningen in Varssels bos komt er misschien alsnog

HENGELO/ RUURLO - Bennie Wisselink heeft zijn plannen voor zijn recreatieve 'boomwoningen' nog niet opgegeven na een uitspraak van de rechter. Die vindt dat de gemeente Bronckhorst ten onrechte geen omgevingsvergunning heeft gegeven voor het opknappen van een stuk bos in buurtschap Varssel. 

Wisselink is eigenaar van een 15 hectare groot perceel en wil hier tien tot twintig luxe boomwoningen realiseren. Op datzelfde perceel liet Wisselink al bomen kappen en paden aanleggen. Nadat dit werk klaar was, hoorde de Zelhemmer dat er een omgevingsvergunning voor nodig was geweest. De gemeente Bronckhorst besloot hem die vergunning uiteindelijk niet te geven. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek