Robert (47) uit Zelhem overspoeld met reacties na emotionele ‘Steenrijk, straatarm’

VIDEOZELHEM - Hij wil meer genieten van het leven. Dat heeft Robert te Winkel (47) uit Zelhem zich voorgenomen na de emotionele uitzending van ‘Steenrijk, Straatarm’ waarin hij met zijn vier kinderen optrad. ,,Het was altijd overleven, maar mijn ogen zijn nu geopend.”

12 reacties

 • toonzv

  3 jaar geleden
  Medemenselijkheid , het bestaat gelukkig nog op brede schaal , chapeau ! 
 • Titus

  3 jaar geleden
  Dat is  waar!  Het is hulp die ik mensen in nood, in de wereld, van harte gun, maar de goede doelen op zich pakken zelf te veel geld voor eigen doel!  Hier dichtbij wordt ook heel wat armoede geleden, zucht!  Dan rest alleen nog het "particulier initiatief"  en dat is erg. Kleding en voedselbank zijn dan hard nodig!  Helaas.
 • Titus

  3 jaar geleden
  Denk dat het bij hem nauwelijks impact heeft!  Glijdt langs de rug af.
 • Marlies Visser

  3 jaar geleden
  Wel leuk die crowdfunding. Maar ik vraag me wel af of mensen weten dat zo'n 6% van het gedoneerde bedrag plus 85 cent per donatie naar de site doneeractie.nl gaat.  
 • Desirea

  3 jaar geleden
  Ik zou Mark Rutte wel eens willen zien in dit programma. Een keer ruilen met een bijstandsgezin dan krijgt die een betere kijk op de wereld waarin de kiezers leven ook zal hij gaan weten wat een brood kost.....alleen is die dat snel weer vergeten denk ik.

Achterhoek