Volledig scherm
PREMIUM
Charles den Tex en Anneloes Timmerije. © Jan Ruland van den Brink

Schrijversechtpaar geniet van de Achterhoekse rust: ‘Het is hier zo stil, rustig en mooi’

HENGELO - Charles den Tex en Anneloes Timmerije hebben in Hengelo hun nieuwe thuis gevonden. In de bibliotheek gaven ze woensdagavond een lezing over de roman die ze samen schreven.

In hun landelijk gelegen woning in het buitengebied van Hengelo - aan de binnenzijde van circuit De Varsselring - staan Charles den Tex (66) en Anneloes Timmerije (63) elke dag om 06.30 uur op. ‘s Ochtends schrijven ze het meest. Hij werkt boven aan een nieuwe thriller. Zij in haar kantoor beneden aan een historische roman.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Grote verrassing voor Jan uit Vierakker: na dik 30 jaar duikt zijn in Giethoorn verloren portefeuille op
    PREMIUM
    video

    Grote verrassing voor Jan uit Vierakker: na dik 30 jaar duikt zijn in Giethoorn verloren portefeuil­le op

    VIERAKKER - Rundveehouder Jan Borgman uit Vierakker was ruim dertig jaar geleden aan het punteren in Giethoorn. Hij deed dit samen met enkele tientallen leeftijdsgenoten uit de Achterhoek van jongerenvereniging Jong Gelre en een groep van veertig buitenlandse studenten. Op de Beulakerwiede in Giethoorn verloor Borgman zijn portemonnee. Een zoektocht destijds leverde niets op.

Achterhoek