Volledig scherm
Marise den Bakker uit Baak gaat op 29 juni in Amsterdam voor de winst in de finale van Kunstbende 2019. © Arjan Gotink

Singer-songwriter Marise uit Baak naar landelijke finale Kunstbende

BAAK - Singer-songwriter Marise den Bakker beleeft mooie tijden. De 17-jarige Baakse plaatste zich maandag voor de landelijke finale van Kunstbende, een wedstrijd voor jong creatief talent.

Marise won maandag in de categorie 'muziek’ met haar fonkelnieuwe nummer Drink door de Gelderse voorronde. Die werd afgewerkt in popzaal Doornroosje in Nijmegen.

Lowlands

Marise mag het nummer op 29 juni nog een keer vertolken voor de jury. Dan is de Kunstbendefinale in de Westergasfabriek in Amsterdam. Alle winnaars - er zijn in totaal acht categorieën - mogen in augustus optreden in de 'What's Happening Area’ van festival Lowlands. Bovendien krijgt de beste muzikant(e) een plek op het hoofdpodium van De Zwarte Cross in Lichtenvoorde óf een optreden op het festival Mañana Mañana in Vorden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek