Hans Melchers, volgens Quote de rijkste Gelderlander
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Melchers, volgens Quote de rijkste Gelderlander © Henri van der Beek

Tegenslag voor twee Gelderse miljardairs: dit zijn volgens Quote 500 de vijf rijksten uit de regio

NIJMEGEN  - In de Quote 500, de lijst van de rijkste 500 Nederlanders die vanaf vandaag in de winkels ligt, verandert er weinig voor de steenrijke mannen die al jarenlang de rijkste vijf van de regio vormen. De twee rijkste Gelderlanders kregen beiden wel te maken met tegenslag. 

42 reacties

 • Kritisch

  2 maanden geleden
  Geloof je het zelf..?rijkdom vergaren gaat altijd ten koste van anderen...
 • Kritisch

  2 maanden geleden
  Tjonge wat erg...heb super medelijden met ze ! Maar gelukkig zijn ze het ook mensen die net als ieder ander bepaalde dingen op hun bordje krijgen, ook al is het een gouden bordje....
 • Uw Buurman

  3 maanden geleden
  Martin, in tegenstelling wat je suggereert heeft Melchers geen 2,2 miljard op de bank staan, maar waarschijnlijk maar enkele miljoenen.Daarnaast is hij eigenaar van meerdere bedrijven, die honderden mensen werk dus inkomen en zinsgeving geven.  Hij houdt door eigenaar te zijn van die bedrijven honderden, of duizenden gezinnen op de been!
 • Uw Buurman

  3 maanden geleden
  Als ze in een ander land eerlijker worden belast dan hier, dan moeten ze dat vooral doen.Tax-seeking is dodelijk voor bedrijvigheid, werkgelegenheid en innovatie.En met 17 miljoen ambtenaren komen we niet rond in Nederland.
 • Uw Buurman

  3 maanden geleden
  Als ik ga besparen, dan gaat dat ten koste van mezelf, minder uitjes minder plezier.Als een miljardair gaat besparen, gaat het ten kosten van anderen: Banen, carrières innovatie. Wat dat betreft, heeft het belasten van de rijken, vaak veel meer negatieve gevolgen dan alleen die rijken. 
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Achterhoek