Bennie Jolink, Ferdi Jolij en Willem Terhorst bij de onthulling van het standbeeld van Normaal in Hummelo. Uiterst links Irma Manschot, de weduwe van de in 2014 overleden drummer Jan Manschot.
Volledig scherm
Bennie Jolink, Ferdi Jolij en Willem Terhorst bij de onthulling van het standbeeld van Normaal in Hummelo. Uiterst links Irma Manschot, de weduwe van de in 2014 overleden drummer Jan Manschot. © ANP

Terugkeerconcert Normaal in recordtijd uitverkocht

videoLOCHEM/ HUMMELO - Het concert Olderwets Høken waarmee Normaal terugkeert op de planken, is vrijdag binnen een half uur uitverkocht geraakt. Even voor 10.30 uur waren alle 17.500 kaarten voor de show in Lochem weg. Nooit eerder was een show van Normaal zo snel uitverkocht.

12 reacties

 • Pipo

  2 jaar geleden
  Ach jongens toch......dat wisten jullie van te voren.....voorverkoop...net als bij al die andere concerten...Uiteindelijk weten ze dat ze toch voor meer dan 100 euro zullen worden verkocht.......de artiest of band deelt mee in die prijsopdrijving........Wees slim ga lekker met je partner uit eten...ben je ook twee uur bezig, niet dat Heintje concert meemaken...brrrrr.....Bij twijfel kan je altijd nog een ticket voor het zoveelste definitieve afscheidsconcert boeken...waarschijnlijk als de pot weer goed gevuld is........eind 2019 in de ZiggoDome.....
 • Pipi Langkous

  2 jaar geleden
  Ik denk dat alle kaarten verkocht zijn aan een handelaar....dan zijn ze er tenminste vanaf..... misschien waren ze wel bang dat er anders geen hond zou komen.....en zijn ze wel mooi van alle kaarten af.Want er wil bij mij niet in dat alle kaarten al om 9.30 weg waren.Zo populair zijn ze nu ook weer niet.....bedoel geen Rolling Stones!!!!
 • Pipi Langkous

  2 jaar geleden
  Daarom waren ook zo snel alle kaarten weg.
 • HeEssie

  2 jaar geleden
  Ik kon om 10 u al geen kaarten meer krijgen. Ik zat achter de pc toen het scherm oversprong, gelijk al de boodschap dat er geen tickets beschikbaar waren. Ze stonden al wel voor veel meer geld op marktplaats. Echt ongelofelijk dat de normale man geen kans meer heeft tegen de opkopers.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Daarom zou het goed zijn om voor bijzondere concerten als deze enkel te werken met kaartjes die op naam staan,
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Achterhoek