Volledig scherm
Op de Riethuisweg in Vorden botste een auto tegen een boom. © GinoPress B.V.

Twee inzittenden van auto naar ziekenhuis na botsing met boom in Vorden

VORDEN - Bij een eenzijdig ongeval op de Riethuisweg in Vorden is in de nacht van zaterdag op zondag zeker een persoon gewond geraakt. De bijrijder van een bestelauto is met onbekend letsel en mogelijk zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van het voertuig reed vanuit de Baakseweg in de richting van de Hamminkweg toen hij rond 03.00 uur, net na een scherpe bocht, van de weg raakte. Daarbij schampte de auto een boom en botste vervolgens tegen een tweede boom. De bijrijder raakte daarbij bekneld en moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden.

Een derde persoon, die samen met een fiets achterin de auto zat, is ook voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De fiets werd tijdens het ongeval uit de auto geslingerd.

De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Ingrijpen bij veiligheidsregio noodzakelijk voordat het te laat is’
    PREMIUM

    ‘Ingrijpen bij veilig­heids­re­gio noodzake­lijk voordat het te laat is’

    DIDAM - De Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland kampt met een fors tekort van zo’n 4,5 miljoen euro. Daarnaast moet er nog eens jaarlijks tot 2 miljoen euro bij om het niveau van de brandweer op pijl te houden. Aan interim-directeur Diemer Kransen de taak om de veiligheidsregio waar ook de Achterhoek en Montferland bij horen, weer gezond te maken. ,,Om te voorkomen dat alles financieel in elkaar stort, moet dit jaar ingegrepen worden.”

Achterhoek