Volledig scherm
Op de Rijnweg en de Zelledijk in Hengelo zijn donderdagochtend kort na elkaar kleine bosbranden ontstaan. Of het om brandstichting gaat, is niet bekend. © GinoPress B.V.

Twee kleine bosbranden kort na elkaar in Hengelo, politie doet onderzoek

HENGELO / ZELHEM/ RUURLO -  In Hengelo zijn donderdagochtend kort na elkaar twee kleine bosbranden ontstaan. Dat gebeurde kort na 8.30 uur aan de Rijnweg en de Zelledijk. De politie onderzoekt de zaak, mogelijk zijn de branden aangestoken.

De brandweer rukte met groot materieel uit omdat het vuur zich vanwege de droogte snel ontwikkelt. De brandweer uit Zelhem had het vuur op de Rijnweg snel onder controle. Even later werd er een tweede bosbrand gemeld, aan de Zelledijk, vlakbij de Ruurloseweg. De tweede brand werd geblust door de brandweer uit Ruurlo.

Wat de brand heeft veroorzaakt, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek omdat mogelijk sprake is van brandstichting. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek