Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Annina Romita

‘Uitvaartstoet’ met koets en grafkist als protest tegen windmolens in Bronckhorst

HENGELO - Een lang lint aan treurende mensen, geleid door een koets met paarden die een doodskist voortrijdt. Vergezeld door stemmige muziek, net als in een uitvaartstoet, voert de tocht naar het gemeentehuis in Hengelo op dinsdag 25 mei.

8 reacties

 • Jaap De Boer

  1 jaar geleden
  Inspraak in Bronckhorst is hetzelfde als sneeuwval bij 40 graden.... het kan niet samen gaan
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  @Arjan D als wij de bestaande gascentrales blijven behouden en daarbij de kolencentrales gaan vervangen desnoods op gas dan is er energie genoeg n.a.v. de vraag.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Voorstel We maken wijken met huizen voor voorstanders van windmolens, zetten daar hele rijen van die krengen bij en tussen. Niet zeuren, je bent voor toch? Gezellig, allemaal gelijkgestemden, yogamatje en vegaburger achter de hand houden svp. Dan heeft de rest van de bewoners er geen last van, iedereen blij toch?
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  @Arjan D de mensen vertonen geen NIMBY gedrag zij willen er gewoon bij betrokken worden en mee kunnen praten wat het best bij hen past en dat is heel wat anders zoals het nu gebeurt.
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  @Arjan D dat iedereen meer stroom wil is natuurlijk grote onzin. daarbij kan energieopwekking op velerlei manieren maar dat kost geld.

Achterhoek