Volledig scherm
PREMIUM
Motrac gaat verhuizen, van Baak naar Zutphen. © Jan Ruland van den Brink

‘Verhuizing Motrac naar Zutphen is voor medewerkers goed te doen’

BAAK - De 48 werknemers van Motrac Industries uit Baak verhuizen komend jaar allemaal mee naar Zutphen. ‘Technici als deze, daar moet je zuinig op zijn.’

Voor de enkeling die tussen de middag nog op de fiets stapte om thuis een boterham te eten, zal het even aanpassen worden. Toch zal de verhuizing van Motrac Industries vanuit Baak naar bedrijventerrein Revelhorst in Zutphen – amper 7 kilometer verderop – voor de 48 werknemers weinig problemen opleveren, verwacht directeur Maarten Vinkesteijn.

Het is de belangrijkste reden geweest om voor Zutphen te kiezen in plaats van bijvoorbeeld Apeldoorn, waar moederbedrijf Royal Reesink gevestigd is. “De technische mensen, de specialisten die we hier in huis hebben, die wonen hier in de omgeving en die willen we graag allemaal behouden”, zegt Vinkesteijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek