Inwoners van Vorden kunnen hun eigen dorp 'kopen' met Monopoly. Op de voorgrond Monique en John van der Voort van de COOP. Daarachter Vorden-kenner Harry Jansen en Boukje te Meerman, die de foto's maakte voor het spel.
Volledig scherm
PREMIUM
Inwoners van Vorden kunnen hun eigen dorp 'kopen' met Monopoly. Op de voorgrond Monique en John van der Voort van de COOP. Daarachter Vorden-kenner Harry Jansen en Boukje te Meerman, die de foto's maakte voor het spel. © Arjan Gotink

Vorden heeft eigen Monopoly-spel: zonder ‘Kalverstraat’ maar met ‘Het Knopenlaantje’

VORDEN - Stapeltje nepgeld binnen handbereik. De dobbelstenen rammelen. De pionnetjes schieten over het bord. Ga naar de gevangenis! Of terug naar start! Monopoly, wie kent het niet? Lekker de vastgoedmagnaat uithangen. Straten bemachtigen en daar hotels neerzetten. Binnenkort kunnen Vordenaren hun hele dorp bij elkaar kopen. Supermarkt COOP heeft Monopoly Vorden gelanceerd.

  1. Stille tocht voor doodgereden Wijchenaar Sebastiaan (42)
    Play

    Stille tocht voor doodgere­den Wijchenaar Sebastiaan (42)

  2. Schrijfster Annemarie Haverkamp wint Anton Wachterprijs
    Play

    Schrijf­ster Annemarie Haverkamp wint Anton Wachter­prijs

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek