Bennie Jolink.
Volledig scherm
Bennie Jolink. © Jan Ruland van den Brink

Woedende reacties op Bennie Jolink die ongevaccineerden ‘Achterlijke Asociale Wappies’ noemt

HUMMELO - Bennie Jolink heeft zich op Facebook de woede op de hals gehaald van mensen die niet gevaccineerd zijn tegen corona. ‘Iedereen die niet gevaccineerd is noemen we vanaf nu Achterlijke Asociale Wappie. A.A.W.er dus’, schrijft Jolink.

160 reacties

 • Frans Fraijenhove

  2 weken geleden
  Goededag Ja misschien had hij het iets minder hard moeten zeggen deze personen. Maar ik vind het echt super van hem. Ik heb COPD 60 % longinhoud, dus zou ik ziek zijn geworden, had ik het misschien niet overleef Dankzij het vaccin kunnen we na 18 maanden weer wat dingen doen. Merk ik dat waar ik naar binnen wil, om en hapje te eten etc, geen controle, ga ik daar niet naar binnen.Ik wil niet het risico lopen besmet te raken door die mensen die zich niet willen laten vaccineren. Dus Jolink super
 • Peter Van Hooff

  2 weken geleden
  @J Zomers In Noorwegen en Denemarken heeft > 90% een eerste prik gehad. Zover moet het bij ons ook nog komen. In de UK overleden de laatste week meer dan 750 mensen aan Corona. Equivalent in NL zou zo’n 200 doden per week zijn. Ik ben blij dat we in een land leven waar de regering er voor kiest om mensen een QR te laten checken ipv zoveel doden te accepteren.
 • R. Bergh

  2 weken geleden
  Kijk ik denk dat iedereen moet doen wat die wil. Wat ik mij echt afvraag is in hoeverre wij worden voorgelicht/ingelicht over bijwerkingen.
 • Mattie Veld

  2 weken geleden
  @Chris Melser wat Ceciel zegt is gewoon waar. Ik zou de berichten die je ergens opgeduikeld hebt niet vertrouwen. Het is manipulatie van de ergste soort.
 • cris Melser

  2 weken geleden
  Ceciel er zijn wel degelijk bijwerkingen die nu pas ondekt worden en zelfs zijn er ook mensen op de IC terecht gekomen die gevaccineerd zijn, meeste mensen zijn minimum ook zonder vaccin alleen geloven nog heel veel mensen dat als je een vaccin heb genomen je beschermd bent wat niet echt de waarheid is.

Achterhoek