De Dorpsstraat in Laag-Keppel wordt eind dit jaar afgesloten voor doorgaand verkeer, onder meer na klachten van bewoners.
Volledig scherm
PREMIUM
De Dorpsstraat in Laag-Keppel wordt eind dit jaar afgesloten voor doorgaand verkeer, onder meer na klachten van bewoners. © Jan Ruland van den Brink

Wordt het nóg drukker in Laag-Keppel nu verkeersader Doetinchem maanden dicht gaat? ‘Dit wordt een drama’

LAAG-KEPPEL - Verkeersregelaars worden mogelijk ingezet als blijkt dat de komende weken de rustieke Dorpsstraat in Laag-Keppel nóg meer dan nu wordt gebruikt als sluiproute. Het werk aan de Keppelseweg in Doetinchem, dat vandaag  begint, kan automobilisten daartoe verleiden.

14 reacties

 • Henk Groot Roessink

  1 maand geleden
  Kunnen de lijnbussen wel door de werkzaamheden of moeten ze omrijden?
 • Marijke Wissink

  1 maand geleden
  Marijke Wissink Nieuw-Wehl. De weg door Laag Keppel is van oudsher een doorgaande route/verbinding. Lastig voor de aanwonenden, dat het verkeer zo toegenomen is. Daarbij verhogen die geparkeerde auto's half op de weg en trottoir nou óók niet echt de veiligheid. Óók niet voor de fietsers, het grote landbouwverkeer kan er nog wel door, is zeker zo gevaarlijk.Terwijl net buiten het dorp ruim aangelegde parkeerplaatsen zijn. Een rondweg?? Maar ja, Landgoed Keppel, zie fietspad over de dijk!!
 • E. Busch

  1 maand geleden
  @JWK: nu eens geen gezeur, maar creatief meedenken. Het is goed te lezen dat u na uw eerste zure reactie wat langer heeft nagedacht en niet meer vanuit een misplaatst buikgevoel reageert. Uw oplossing biedt naast die van GR een mogelijkheid om de lasten wat gelijker te verdelen..
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  Misschien even eenrichtingsverkeer van maken Dan hoeft men maar 1 keer per dag naar het werk verder om te rijden Scheelt al weer
 • E. Busch

  1 maand geleden
  @GR, wat geeft u het recht mensen als een "stelletje egoïstische hypocriete zeurpieten" te betitelen? Schelden is nu niet bepaald een goede manier om uw mening te geven. Dat is echt een gemiste kans. Te meer u op het eind van uw reactie wel een goede suggestie doet: periodieke afsluiting kan idd de druk aanzienlijk verminderen. Alleen denk ik dat ook deze oplossing afgeschoten zal worden gezien eerdere reacties.