Niels Joosten is de kartrekker van het Gelders Energieakkoord. Volgens hem kan de energietransitie niet gehaald worden zonder het opwekken van windenergie.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Joosten is de kartrekker van het Gelders Energieakkoord. Volgens hem kan de energietransitie niet gehaald worden zonder het opwekken van windenergie. © Jan Ruland van den Brink

‘Zonder windenergie wordt Gelderland echt niet energieneutraal’

HENGELO/ DOETINCHEM - De energietransitie kan niet gehaald worden zonder de opwekking van windenergie. ,,Dat denken is een illusie”, zegt Niels Joosten, kartrekker van het Gelders Energieakkoord.

34 reacties

 • theo

  1 jaar geleden
  Geen Windmolens denkt u nu werkelijk dat waar u op stemt rekening houd met u wensen nou vergeet het maar ze zitten elkaar af te katten en s avonds samen in de kroeg en zeggen dan we hebben ze toch weer mooi wat aangepraat
 • GeenWindmolensHierNl

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk..... als ik alle forumreacties op windmolengerelateerde artikelen doorlees: wat staan de overheden toch ver van de burgers. Ze hebben of een megadikke plaat voor de kop, of kennen echt de wensen van degenen die op hen gestemd hebben (en betalen) van kant noch wal.
 • GeenWindmolensHierNl

  1 jaar geleden
  Burgermeestertje spelen..... zelf dat mislukte in Doetinchem.
 • beka

  1 jaar geleden
  iedereen mag ambities hebben en daar ook aan werken, Maar als dat onzinnige doelen zijn die nooit haalbaar zijn dan is het belangrijk om aan te passen in plaats van door de strot te douwen van mensen die er helemaal niet om gevraagd hebben. Vooruitstrevendheid is goed zolang het een haalbaar en beter alternatief is. En dat is het nog niet. Dus stoppen met deze gefrustreerde plannen die meestal alleen gaan om zoveel mogelijk overheidssubsidie binnen te harken.
 • Stoker

  1 jaar geleden
  Oja..... vergeet ik nog te zeggen dat hij 120.000 Euro binnenhaalt met deze kletspraat.
 1. Topdrukte bij buitenzwembad: 'Ik ben zo blij als een kind'
  Play

  Topdrukte bij buitenzwem­bad: 'Ik ben zo blij als een kind'

 2. 'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn
  Play

  'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn

Achterhoek